19.10.2020

Hei!

 

Kuten uutisista olemme voineet lukea, kuorolaulu on luokiteltu korkean riskin harrastukseksi. Olemme viikonlopun aikana pohtineet joryn kanssa, mitä tässä tilanteessa nyt kuuluisi tehdä. Yksiselitteistä vastausta ei ole olemassa.

Sampolan tila on meille hieman pieni, vaikka sielläkin on varaa levittäytyä nykyistä väljemmin. Selvitellään, olisiko meillä mahdollisuutta saada jostain isompaa tilaa. Leirillä tilaa on enemmän, mutta toisaalta vietämme pidemmän aikaa yhdessä. Erityisesti iltatoimintaa leirillä on nyt syytä harkita todella tarkasti!

 

Ensisijaisen tärkeää on nyt muistaa huolehtia hyvästä käsihygieniasta, riittävistä turvaväleistä ja ehdottomasti siitä, että vain terveenä tullaan paikalle. Zoom-mahdollisuus on myös olemassa.

 

Ensi viikolla saatetaan saada taas erilaisia ohjeita tai ihan todellisia rajoituksia, seurataan tilannetta siis tarkoin. Kansalaisfoorumi on antanut maskisuosituksen järjestötoiminnan harrastusryhmiin. Jokainen viime kädessä kuitenkin itse päättää, osallistuuko harjoituksiin ja millä tavoin. Toistaiseksi ja tällä tietoa jatkamme, mutta erittäin tarkkoja varotoimenpiteitä noudattaen. 

 

Joryn puolesta, epätietoisissa tunnelmissa,

 

Kati