Hei,

Koronatilanne elää koko ajan kuten uutisista olemme voineet seurata. Erilaisista foorumeista koostettujen tiedonjyvästen mukaan kuorot noudattavat toiminnassaan monenlaisia erilaisia turvajärjestelyjä. Seuraavaksi listattuna asioita, joita meidänkin saattaisi olla hyvä noudattaa. Jory kokoontuu ennen ekoja reenejä ja pohtii näitä vielä. Tarkempaa ohjeistusta varmaan seuraa ja päivitystä totta kai.

- Harjoituksiin ei saa tulla flunssaoireisena. (Yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.) Käytännössä siis harjoituksista jäädään pois normaalia matalammalla kynnyksellä.

- Harjoituksissa noudatetaan turvavälejä ja käytetään käsidesiä.

- Jokainen siirtää oman tuolinsa paikalleen

- Ei yhteisiä jaettavia eväitä, ei lainakyniä eikä jaettavia nuotteja
- Turvavälit harjoituksissa 1-2 m ja varsinkin harjoituksiin tullessa ja lähtiessä

- Harjoitustila tuuletetaan reenien aikana (meidän olisi hyvä poistua tilasta siksi aikaa. Miten ja minne - pohdimme vielä)

- Kahvitaukoa ei ainakaan ekoissa reeneissä järjestetä

Kuulemma osa kuoroista pitää ainakin elokuun ajan harjoitukset ulkona. Jotkut reenaavat sisällä, mutta maskien kanssa.

Tilanne on meille kaikille hankala, mutta yritetään toimia niin että voimme laulaa, mutta samalla pitää itsemme ja toisemme terveinä! Poissaoloja saattaa siis tulla aiempaa enemmän - ilmoitattehan niistä siis edelleen Marjukalle, jotta hän voi suunnitella harjoitusten kulkua ennakkoon.

Kati